Dekorativa dosje / mineralni puder, crveni ruževi…

  Ovaj tjedan najavljen je novi Long Wear Mineral tekući puder sa zaštitnim faktorom 15 iz kolekcije Giordani Gold Oriflame, Bobbi Brown donosi Hot kolekciju s neodoljivim crvenim tonovima, a Giorgio Armani beauty slavi čak 15 godina ljepote! Otkrijte predivne novitete koji su odnedavno dostupni i kod nas.

  HOTCOLLECTION SHEERLIPCOLOR2 cr

  Limitirana ljetna Bobbi Brown Hot kolekcija sastoji se od Hot Nudes Eye Palette (705 kn),  Cheek Palette u nijansama Pink, Berry i Calypso – trio rumenila (468 kn) i Sheer Lip Colors u nijansama Berry, Pink i Orange - prozračan ruž visokog sjaja i lagane teksture (216 kn). Kolekcija je inspirirana Floridom i plažama Miamija, a zaštitno lice je Kate Upton. Prodajna mjesta: Douglas Trg i Douglas Arena Centar u Zagrebu, te parfumerija Anabella u Splitu).

   

  SpSum15 Look KateUpton Hot Collection CMYK cr

  Kate Upton @ Bobbi Brown Hot

  HOTCOLLECTION-CHEEKSPALETTES cr

   

  HOTCOLLECTION-EYEPALETTE cr

   

  Long Wear Mineral tekući puder sa zaštitnim faktorom 15 (79,90 kn) najnoviji je proizvod linije Oriflame Giordani Gold, inspiriran ključnim sastojcima koji su nastali na suncem okupanim obalama Sicilije i elegantnim padinama vulkana Etna. Tisućljetne su vulkanske erupcije stvorile vulkanski pepeo koji se na tlu pretvarao u glinu bogatu nutritivnim sastojcima. Zahvaljujući prednostima ovih minerala Oriflame je razvio Giordani Gold Long Wear Mineral tekući puder s bioaktivnim vulkanskim mineralima koji osiguravaju optimalnu hidrataciju.

  Giordani Gold kolekcija cr

   


  Povodom 15. godišnjice Giorgio Armani Beauty snimljeni su savjetodavni video klipovi ArmaniArtistry s odličnim tips & tricks. Riječ je o trikovima koje svatko može svladati, a glavne protagonistice su dvije prijateljice koje jedna drugu šminkaju s iznimnim umijećem, uz dozu humora i savjete Linde Cantello, međunarodne vizažistice za Giorgio Armani. Giorgio Armani kozmetiku možete pronaći ekskluzivno u Douglas parfumeriji, Trg bana Jelačića 1, Zagreb.