Username *
Password *
Remember Me

Hrvatski autor art nakita Nenad Sovilj multimedijalnom će izložbom Molekula proslaviti deset godina rada: njegovi slavni vilinski konjici, medaljoni i ostali artistički kukci smjestit će se na veleban način 27. svibnja 2015. (srijeda) u Francuski paviljon Studentskog centra u Zagrebu – a u centru prostorije bit će izložena i mega molekula glukoze, jedne od najvažnijih za život na Zemlji. Molekula je izgrađena od gotovo tone željeza, a osim kao eksponat, zamišljena je kao postament za nakit.

 Z8K8901 cr


Koristeći materijale i tehnike tipične u draguljarstvu te smolu, nastali su komadi nakita morfološki pročišćeni, a idejno se referiraju na mikro i makro kozmos - u svoje atome od epoksidne smole, osim poludragog kamenja i metala, autor po prvi put umeće i plemenite metale poput srebra i zlata te dragog kamenja.
Postav izložbe Sovilj je osmislio kao sintezu fizičke konstrukcije i multimedije, bit će tu mega ekrani i interaktivni video. Osim izložbe, projekt obuhvaća tribinu za studente na temu brendiranja u području dizajna i mode na kojoj će skupina stručnjaka pokušati mladima približiti sve faze u razvoju brenda, od ideje do proizvoda koji opstaje na tržištu. Izložba se odvija pod visokim pokroviteljstvom Grada Zagreba te Turističke zajednice grada Zagreba od 27. do 30. svibnja 2015. godine.

 

Sovilj SS014 6 crSovilj 2 crSovilj SS014 1 crSovilj SS014 11 cr Z8K8840 cr

unnamed

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.