Username *
Password *
Remember Me

Vans je napravio suradnju s Disney likovima među kojima je i slatka Minnie Mouse, manekenka Hailey Clauson nosi sunčane naočale tjedna u obliku srčeka, parfumerija Lana najavila je dolazak novog mirisa sreće (kako ističe kreator Antoine Lie) Puredistance White, a dobra vijest stiže i iz modne kuće Högl jer njihova nova kolekcija Butterflight nudi natikače sa Swarovski kristalima, a težina cipele je samo 160 grama! Osim toga, Prabal Gurung objavio je jesensku kampanju, riječ je o super ženstvenom stilu za sljedeću jesen.

Disney Vans Summer 2015 Collaboration01

Vans uvijek ima neke zabavne motive – sad nas s njihovih slip-on tenisica i ruksaka gledaju Disney likovi: Mickey Mouse, Minnie Mouse, Winnie the Pooh i Donald Duck. Otkrijte dijete u sebi, poručuje Vans!

Disney-Vans-Summer-2015-Collaboration04 cr

 


Sunčane naočale danas su nezaobilazne – sunce nas prži, a mi se sakrivamo iza stylish modela! Odlične je isprobala manekenka Hailey Clauson za meksički Vogue. Okviri su prepuni kristala, jedne od onih statement modela kakvi uvijek privlače pažnju.

Hailey-Clauson-1970s-Editorial04

 


Högl je predstavio Butterflight kolekciju napravljenu sacchetto tehnologijom koja omogućuje jedinstvenu arhitekturu gazišta cipele i težinu od svega 160 grama. U kolekciji dominiraju pune pete ili ravne platforme od fine brušene kože koje će osigurati ugodan hod i udobnost čak i prilikom dugog stajanja, a pritom nije zanemarena elegancija i ženstvenost.

Hogl   1.39900 knHogl1.299 kn

Hogl 1.099 kn

 


Puredistance White - kreatoru mirisa Antoineu Lieju trebalo je godinu dana da ostvari točno ono što je htio, koristeći najdragocjenije i najskuplje esencije na svijetu. Rezultat je unikatna mirisna kreacija koja je stvorena da potiče dobro raspoloženje. Sastojci su Majska ruža iz Francuske, apsolut zrna Tonka iz Venezuele, apsolut Orris (korijen cvijeta iris, jedna od najskupljih esencija na svijetu), sandalovina iz Mysorea u Indiji, bergamot iz Italije, mošus, vetiver s Haitija, pačuli iz Indonezije.

Puredistance-06-WHITE-Perfume-04B-HR


Pure Perfume Extrait: (čisti parfemski ekstrakt) kombinacija najboljih sastojaka na svijetu i parfemsko ulje u postotku ne manjem od 38% jamči vam da dobivate najbolje od najboljeg. Jedan do dva spreja na kožu je dovoljno za intenzivni u dugotrajni efekt. Dostupan kao Pure Perfume Extrait (čisti ekstrakt parfema) u parfumeriji Lana u Zagrebu.

 

prabal prefall 2015
Prabal Gurung: cvjetne dame izuzetno su elegantne u novoj kampanji za jesen. Očito se romantični trendovi ljeta nastavljaju i sezonu nakon!