Username *
Password *
Remember Me

Motivi su ovih dana sveprisutni – od 3D cvijeća na crvenom tepihu do sitnih kockica koje podsjećaju na pedesete: Anais Pouliot za novi Elle Canada ušla je u ulogu retro ikone čiji stil podsjeća na Audrey Hepburn (plus jednostavne balerinke), Fan Bingbing i Liya Kebede otkrivaju raskošne teksture s laticama, dok modeli Niki Hajdu i Anna Selezneva predstavljaju savršene koktel haljine i snažne motive za ove tople mjesece.

anais elle

Anais Pouliot / foto Leda St. Jacques Elle Canada

 

cannes1
Fan Bingbing 

Kao službeni make-up sponzor, L´Oréal Paris je zaslužan za dio čarolije Cannes film festivala, no tu su i kreacije koje odgovaraju trenutku: inspiracija je raskoš vrta i propupalog cvijeća.

cannes2
Liya Kebede

niki hajdu norbert zsolyomi marie claire czech may07

Niki Hajdu nosi haljine pod utjecajem likovnjaka, snimljena je u slikarskom ateljeu a sve skupa podržano je savršenim stylingom. Fotografiju potpisuje Norbert Zsolymi a styling Eli van Poeyer. Frizure je radio Roland Horvath, a make-up Fibi Veger, za Marie Claire Češka.

 

anna selezneva marcus ohlsson harpers germany 01

Anna Selezneva uživa na suncu u jednostavnim komadima geometrijskih motiva: styling potpisuje Kerstin Schneider, a fotografiju Marcus Ohlsson. Snimanje je napravljeno za novi Harper’s Bazaar Germany. Frizure potpisuje Mette Thorsgaard, a make-up Fredrik Stambrox.

anna-selezneva-marcus-ohlsson-harpers-germany-04anna-selezneva-marcus-ohlsson-harpers-germany-05anna-selezneva-marcus-ohlsson-harpers-germany-06anna-selezneva-marcus-ohlsson-harpers-germany-07niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may01niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may02niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may03niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may04niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may05niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may06niki-hajdu-norbert-zsolyomi-marie-claire-czech-may09

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location