Username *
Password *
Remember Me

Kako je Blake Lively u filmu Age of Adaline starjela i ostala mlada, te mijenjala stilove od dvadesetih, do četrdesetih, pa i kasnije, došle su sinoć na premijeru u zagrebački City Center One East provjeriti brojne naše zvijezde, od Ane Miščević do Mie Kovačić. Jedan je to od onih pravih ženskih, romantičnih filmova koji se ističe i modnom stranom jer Blake je kostimografski autentično stilizirana te nas vraća u neko minulo vrijeme apsolutne ženstvenosti.

The Age Of Adaline poster 4

Kostimografiju potpisuje Oskarovac Angus Strathie (radio je filmove poput Moulin Rouge). Iako se moda kroz te dekade polako, ali sigurno mijenjala, Angus se djelomično kroz čitav film držao njezine mladosti, dvadesetih i tridesetih, tako da Adaline zadržava svoj romantičan stil. Režiser Lee Toland Krieger istaknuo je: - ovo je priča o ljepoti odrastanja, što za nas znači kraj i kakvu on ulogu ima u našim životima. Početna ideja bili su oni romantični filmovi iz pedesetih, iako se Adaline dio života skriva i bježi, dok se ne zaljubi… - . Jedan je to od modnih filmova koje je zanimljivo pogledati i rady stylinga, predlažemo vam jedno zanimljivo putovanje kroz ženstvene trendove iz prošloga stoljeća.

Ana Miscevic cr

Ana Miščević

Barbara Nola Tamara Garbajs Sandra Vranjes Milic Barbara Vickovic cr

Barbara Nola, Tamara Garbajs, Sandra Vranješ i Barbara Vicković

Mia Kovacic

Mia Kovačić

 

 

age of adaline 44

Blake Lively @ Age of Adaline

age-of-adaline

Blake-Lively-Age-Adaline-Set-Gucci-Tom-Lorenzo-Site-TLO-2

Blake-Lively-Ageless-Beauty-Age-Adaline-Trailer-2015

blake-lively-at-the-age-of-adaline-set-in-vancouver 1

blake-lively-get-married-on-the-set-of-age-of-adaline-in-vancouver 5blake-lively-on-the-set-of-age-of-adaline-in-vancouver 1The-Age-of-Adaline-1

the-age-of-adaline-107966l

The-Age-Of-Adaline-Movie-2015-Wallpapers

THE-AGE-OF-ADALINE-MOVIE

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location