Username *
Password *
Remember Me

Splitski hotel Radisson Blu bit će domaćin dvodnevne Toni & Guy manifestacije, 26. i 27. travnja 2015., na kojoj će glavne zvijezde biti slavni svjetski edukatori ovog poznatog brenda za njegu i styling kose: Francesco Fontana (direktor internacionalnog umjetničkog tima), Maria Galati (stručnjakinja za snimanja i editorijale te internacionalna umjetnička direktorica), Mattia Esposito (manager Toni&Guy akademije), Kevin Luchmun (Britanski frizer godine za muškarce) predstavit će kolekciju Lexicon te Label.m Fashion Fix. Osim toga, tijekom stručnih i edukativnih seminara u vidu look&learn radionica bit će predstavljeni najnoviji svjetski trendovi u području frizerstva.

lexicon cr


26. travnja od 10 do 12:30 sati na rasporedu su prezentacije kolekcija Fashion fix te Muška kolekcija dok će kolekcija Lexicon biti predstavljena dan nakon, 27. travnja od 15 do 17:30 sati.
Toni & Guy  ima 24 akademije na globalnoj razini. Akademiju  u Londonu godišnje posjećuje više od 100.000 frizera. Dobitnici su više od 50 britanskih Frizerskih nagrada.
Label.m professional haircare je brand je kreiran u u Londonu 2005. od strane Toni Mascola, predsjednika Uprave te Sache Mascolo-Tarbuck, kreativne direktorice. Brand utjelovljuje britansku fuziju mode i glazbe. Dugogodišnje iskustvo razvoja proizvoda u kombinaciji s legendarnim umjetnički timom ima viziju razvoja novih styling tehnika i dinamičnih inovacija proizvoda koji utjelovljuju najnovije trendove na kosi. Label.m  ima preko 7000 svojih salona u više od 50 država. Godišnje rade na preko 50 modnih revija u sklopu London Fashion Weeka gdje surađuju sa poznatim dizajnerima kao što su Giles Deacon, Jean – Pierre Braganza, William Tempest, Bora Aksu i mnogi drugi.

 

group5 bw WHT-bs-6115 cr

TG1

TG2

 

Untitled-7

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location