Username *
Password *
Remember Me

Zanimljiva foto-priča dolazi iz svijeta joga instruktorice Soren Buchanan koja je ujedno velika obožavateljica ulične umjetnosti: inspirirana mega grafitima i zidnim muralima, osmislila je kako da se njezine poze uklope u cjelokupnu sliku.

AMUSE126 SEGE GREVE

Graciozna silueta u izuzetnim položajima karakterističnima za jogu donosi drugačiju vizuru gradskih zidova, ali i otkriva jedan neobičan spoj pokreta zamrznutog na fotografiji i predivne urbane sredine. – Street-art i joga moje su dvije ljubavi, pa mi je palo na pamet da kombiniram to dvoje… oduvijek sam obožavala grafite, preskakala ograde kako bih došla do omiljenog zida, a jogom se bavim od 2009. godine i ona mi je dala jednu unutarnju toplinu - istaknula je Soren. - Ovim projektom također želim skrenuti pažnju na odlične, talentirane ulične umjetnike koji bi na mnogo drugih načina mogli otkriti svoje umijeće, ne samo na uličnim površinama - .

bobsnowchristophermaslowianrossjonskikobrastreetartmayahayukMr Prvrtmydogsighsryequartz

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.