Username *
Password *
Remember Me

Recentne radove naših dizajnera donosi retro inspiracija: grunge iz radionica Amadeus, Pounje i Elene Conjar isprobala je plesačica Sonja Biglbauer (Kelkope), glumica Vanessa Radman predstavlja damu iz pedesetih Klare Cadieux, dok modeli Maja i Una glume u foto-priči riječkog vintage shopa Vintage Getaway. Izmjenjuju se značajni trendovi koji žive i danas: slatke strukirane haljine s mašlekima, trench kao vječni klasik, kožne hlače savršene za svako doba godine i traper komadi čiju slavu ne treba posebno naglašavati… Tu je i poznata dizajnerica interijera, Mirjana Mikulec, koja je obavila snimanje za Philips, odjevena u retro sako s potfrknutim rukavima i ravne cipele, kao podsjetnik na odlične osamdesete!

amadeus

U industrijskom postrojenju tvornice i rafinerije INA u Sisku snimljena je modna kampanja koja predstavlja najnovije trendove modnih brandova Amadeus, Pounje i kreacije dizajnerice Elene Conjar. Kampanju utjelovljuju profesionalna plesačica Sonja Biglbauer i glumac Petar Ćiritović, urbani dvojac za casual street-style.

 

vintage getaway3

Ekipa riječkog dućana Vintage getaway snimila je hommage Davidu Lynchu i Brianu De Palmi – kao lokacija poslužilo je Art kino Croatia. Modeli Una i Maja, pod fotografskim vodstom Make Fristacky, predstavljaju komade iz nekih davnih dana koji su još uvijek aktualni, naročito trench i bluze sa zlatnim nitima…
- Kao i svaka žena vrlo često ujutro stojim ispred ormara pokušavajući iskombinirati idealnu odjevnu kombinaciju.

 

CADIEUX 7 cr

Ako je preda mnom miran dan odlično se osjećam u bijelom ili bež, ako je u pitanju dan pun poslovnih sastanka i obaveza -  ističe Vanessa Radman koja je za brend Klara Cadieux pozirala pred Goranom Matijašecom. Za make-up je bila zadužena Sanja Agić, a za frizuru Zvonimir Franić iz  frizerskog salona F. Igru vode pedesete, naglašen struk i luksuzne tkanine.

 

mirjana mikulec philips

Mirjana Mikulec voli boje, njezin nakit je statement. Kombinira boy jeans, široke sakoe, bijele majice i šarene ogrlice. Iako je ova priča došla od Philipsa, gdje je oduševljena njihovim novih usisavačem (čak i nakon dječjeg rođendana nakon kojeg je obično apsolutni kaos na podu), Mirjana se ističe bojama i dobrim odabirom retro krojeva.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location