Username *
Password *
Remember Me

Tenis je sve tamniji i šareniji - nekadašnje bijele odore zamijenile su, pod snažnim stilskim utjecajem, atraktivne haljinice, suknje, majice i šilterice, a tu su i fantastične tenisice koje ponekad izgledaju kao da su sišle s modne piste. Jer sport je definitivno postao modno zanimljiv, naročito tenis, prava aktivnost s elegantnim i luksuznim imidžom. Novu dozu crne avangarde donosi kolekcija Yohy Yamamoto Y-3 Adidas za pariški turnir Roland Garros, jedan od četiri najvažnija (Grand Slam), koji će se održati u drugoj polovici svibnja.

adidas roland garros collection by y3 ivanovic 02

Lica kolekcije su tenisačica Ana Ivanović i kolega Jo-Wilfried Tsonga. – Željeli smo napraviti nešto novo, što ljudi ne očekuju – izjavio je Yamamoto, donoseći novu kolekciju koja odlično prati street-style smjernice, više nego prije, sa šarenim tenisicama, dugom tunikom-vestom i malom crnom haljinom.

adidas-roland-garros-collection-by-y3-womens-01

No, caka je u materijalima koji su udobni, poput druge kože, jer tenisači kao i ostali sportaši trebaju maksimalnu pokretljivost na terenu i tu nema mjesta kompromisima. Ipak, u dizajnu se dešava svašta, naročito kad je riječ o motivima, pa se priča nastavlja u neobičnom smjeru… Hoće li se sada vidjeti crna na više terena, vidjet ćemo. No, ova kolekcija ne bi prošla na londonskom Wimbledonu - najstariji i najprestižniji teniski turnir zahtijeva od svojih igrača da nose all white, ili bar većinu bijele robe na terenu.

adidas-roland-garros-collection-by-y3-mens-01

 

adidas-roland-garros-collection-by-y3-tsonga-01