Username *
Password *
Remember Me

Ovaj tjedan Toni Garrn isprobala je eterične krojeve s perforacijama, na snimanju za Harper's Bazaar Brazil, a upravo taj motiv nalazi se i na novim Guess štiklama, predstavljenima u sklopu nedavne modne revije tog slavnog brenda u Zagrebu. Ovih je dana metropola bila i u znaku plesa: Hypo centar proteklog je vikenda ugostio Dancestar - kvalifikacijski turnir s više od 1300 talentiranih mladih plesača iz čak pet europskih država. Ženstvenost i eteričnost teme su i nove Yamamay Basic kolekcije donjeg rublja koje dolazi u pastelnim tonovima i raznim opcijama bodija, grudnjaka, spavaćica… Donje je rublje isprobala i zgodna Charlize Theron za kampanju Capitol Grand Youth Yarra: s boksačkim rukavicama na rukama, plavuša predstavlja pravu ikonu ljepote.

toni garrn editorial 2015 03

Toni je fotografirao David Roemer, styling radila Katie Burnett @ Atelier Management. Isprobala je transparentne kreacije Prade, Balenciaga i Wang, brendova čiji autori ove sezone rekreiraju i dekonstruiraju teksturu…

charlize theron capitol grand ad campaign07

Jaka i moćna @ Capitol Grand Youth Yarra / fotografije Charlize Theron radio je James White.

DanceStar 01 cr

Više od 1300 plesača iz pet država, više od 400 koreografija, brojne radionice i plesni seminari, smijeh, veselje ali i pokoja suza, obilježili su predposljednji svjetski kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia koji se proteklog vikenda održao u Zagrebu.

DanceStar 04 cr

Austrijski, bugarski, njemački, slovenski i hrvatski plesači predstavili su se kroz više od 400 koreografija, u četiri različite dobne skupine i brojne plesne kategorije poput baleta, jazza, akrobatskog i urbanog plesa, MTV stila, stepa i mjuzikla, a samo oni najbolji dobili su priliku predstaviti svoje umijeće na samoj završnici koja nas očekuje od 20. – 24. svibnja u porečkoj Plavoj laguni.

YAMAMAY CAT 2015 113860 1 cr

Yamamay Basic uz novo zaštitno lice kolekcije, zavodljivu Dankinju, Mathilde Golher, donosi i inovativne materijale te nježnu udobnost koji ističu figuru. Tehnički elementi nove Basic kolekcije kombinirani su s mekanim košaricama te naramenicama koje se mogu nositi na različite načine ili jednostavno ukloniti.

YAMAMAY CAT 2015 113709new cr

Mješavina zavodljive čipke, elegantnog satena te inovativni materijala čine rublje ekskluzivnim, što najbolje potvrđuje linija Principessa, najdragocijenija i najomiljenija Yamamay Basic linija. Zbog izuzetno meke teksture, smanjenog broja neugodnih šavova koji mogu iritirti kožu te inovativne strukture koja podržava grudi bez prekomjerno pristiska, eliminiraju se nabori na odjeći koji se mogu pojaviti prilikom nošenja klasičnog grudnjaka.

1.75900 kn 2

U Kineskom paviljonu Zagrebačkog velesajma održana je Guess modna revija na kojoj su predstavljeni modni trendovi za nadolazeću sezonu. Revija je inspirirana LA scenom, a riječ su vodili traper i casual komadi s dodatkom čipke…

Guess fashion Show 6 cr