Username *
Password *
Remember Me

Poznati dizajner art nakita obradio je temu tradicionalnih motiva: Mladen Grubić donosi novu kolekciju koja poštuje naslijeđe i time na trenutak zaustavlja vrijeme. - Tema su različiti utjecaji na stil mlade djevojke koja je sačuvala nasljeđe i putuje kroz ljepotu suvremenog društva. Ne izlazi iz okvira tradicionalnog te uživa u pričama iz povijesti. Voli sjećanja prošlih generacija i uspomene koje njeguje kroz nakit, odjeću, fotografije… - ističe autor. - Nosi i starinsku bijelu podsuknju te niske koralja i tirkiza koji čine njezin omiljeni dnevni styling. Ne slijedeći moderno, svojom je osobnošću izgradila posebnost - .

grubnic design4


Mladen Grubić jedan je od onih umjetnika koji podsjećaju na činjenicu da je nakit u prošlosti uvijek bio statusni simbol, imao jasnu poruku, a njegova je moć jednako snažna i danas. Zove na izbjegavanje robovanju hirovitim modnim kretanjima i predlaže izgrađivanje vlastitog stila. Kolekcije su pod snažnim utjecajem bogatih povijesnih razdoblja, raznih vladara i njihovih odora… Ipak, kreacije nipošto nisu samo za one koje inzistiraju na tradicionalnom nakitu, jer Mladen otkriva novu modernost upravo suvremenom interpretacijom elemenata koji su nekad bili samo za odabrane, a danas su dostupni svima.

 

grubnic design2

 

grubnic design5

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.