Username *
Password *
Remember Me

- Određuje vas ono što radite, razmislite o svojim postupcima - poruka je globalne kampanje za kolekciju proljeće 2015. u kojoj sudjeluju supermodeli Christy Turlington Burns, Liya Kebede i Toni Garrn: od danas su kreacije #SuperRoleModel dostupne u Lindexu u zagrebačkom Pointu.

super role model lindex shirt


Osim što su poznati modeli, Christy, Liya i Toni društveno su angažirane u organizacijama Every Mother Counts (Christy), Liya Kebede Foundation i Plan International-Because I am a Girl (Toni). Kao podršku njihovom radu, Lindex u novoj kolekciji u limitiranom izdanju prodaje #SuperRoleModel majicu, a sva sredstva od prodaje bit će donirana ovim ženskim organizacijama.

super models lindex spring 2015 ad campaign01


- Naučila sam da je važno što radite, kako to radite i što radite s onim što imate. Drago mi je da ova kampanja pruža platformu za svaku od nas koje smo u različitim fazama karijera, i više se posvećujemo svojim životima, a ne samo poslu modela. Mislim da je to pozitivan primjer kojim pokazujemo da nitko od nas nije kao što se čini na prvi pogled i da svatko ima kapacitet učiniti mnogo više - ističe bivši supermodel Christy Turlington Burns.

- Odlučili smo se raditi s Christy, Liyom i Toni kao uzornim supermodelima - objašnjava Johan Hallin, koncept i marketing direktor Lindexa - jer smatramo da posjeduju energiju koja će potaknuti naše kupce u razmišljanju o ljepoti, ne samo vanjskoj već i unutrašnjoj. Cilj kampanje je podizanje svijesti o tome da svi možemo puno bolje, svatko na svoj način - .

 

super models lindex spring 2015 ad campaign07

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.