Username *
Password *
Remember Me

Party haljine isprobala je prekrasna Jessica Stam za novi editorijal koji u travnju izlazi u kineskom izdanju magazina Numéro – nakon dobrog tuluma sve što joj je ostalo su fantastične haljine! Nije loše, naročito ako su kombinacije pojačane mekanim krznom, nježnom pastelnom siluetom, volanima, kakiranim uzorkom i retro štiklama.

jessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11mnv

Jessica je stala pred kameru dvojca Sofije Sanchez & Maura Mongiella (Talent & Partner), a styling je odradio Samuel François. Elegantna frizura i jaki romantičan make-up dodatno naglašavaju slavljeničku atmosferu: kosu je radila Romina Manenti, a make-up Rie Omoto.

jessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11hjessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11ijessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11kjessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11ljessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11nmjjessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11nnjessica-stam-numero-china-abril-2015-Sofia-Sanchez-Mauro-Mongiello-11

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location