Username *
Password *
Remember Me

Boye by BBK otvorio je u zagrebačkoj Dubravi još jedan profesionalni studio za bojenje kose, a povodom toga sinoć su se na partiju u Dankovečkoj 3 zabavljale ambasadorice Boya Antonija Marković Šerić iz grupe Pavel i kolegica Sara Renar, koja je ujedno otpjevala nekoliko singlova. U Sarinom nastupu uživali su plesačice i umjetnice Ema Janković i Andrea Solomun (&M Company) te pobjednici Portanova Fashion Incubatora dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji će svoju prvu kolekciju predstaviti večeras na Cro a Porteru, te tako nastaviti uspješnu suradnju s Boye by BBK.

antonia branka trohar cr
Antonija Matković Šerić i Branka Trohar, šefica Boya


Otvaranjem još jednog studija, Boye by BBK ekipa stručnjaka potvrdila je da tržište za inovativne koncepte postoji, a ponajviše da su djevojke i žene oduševljene činjenicom da za pristupačnu cijenu mogu dobiti kvalitetnu uslugu bojenja kose. Boye by BBK nudi četiri usluge: prvo bojenje u životu, bojenje izrasta, pramenove i bojenje čitave kose, a cijene se kreću između 90 i 150 kuna. Cilj otvaranja ovakvog tipa salona, kako je rekla Branka Trohar koja stoji na čelu Boya, bilo je stvoriti mjesto koje je dostupno svima, i to bez naručivanja tako da odgovara svačijem rasporedu. - Danas žene nemaju vremena tri sata sjediti kod frizera, stoga je naš cilj ponuditi kvalitetnu i brzu uslugu i proizvod koji je cjenovno konkurentan bojanju kod kuće - dodaje Branka. To su i glavni razlozi zbog kojih je Boye by BBK inicijalno pokrenut, a s obzirom na to da je u kratko vrijeme stekao veliki bazu fanova koji su prepoznali kvalitetu usluga, širenje je logičan slijed - .

 

lana branka

Lana Mihić i Branka Trohar - zabava može početi!

sara

Sara Renar u pjevačkom zanosu...

sara antonia2 cr

...i s kolegicom Antonijom u stilskoj igri

tomislav kliskini marko sabaric cr

Mladi dizajneri Tomislav Kliškinić i Marko Šabarić koji se večeras predstavljaju kolekcijom na CAP-u

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.