Username *
Password *
Remember Me

Naš utjecajni dizajner Boris Pavlin uoči predstavljanja kolekcije na Cro A Porteru u Jadran filmu (Zagreb) objavio je novu kampanju – eteričnost je nepresušna tema ovog talentiranog dizajnera, koja je na fotografijama Franje Matkovića fino podcrtana nebeskim okruženjem. Model Sara Đurić (Talia model) leti visoko, visoko, odjevena u očekivano romantičan i izuzetan potpis autora, radi se o haljinama u crvenim i bež tonovima, s aplikacijama i ostalim detaljima koji ističu ženstvenost.

 borispavlin ss2015 6 web

Retro kreacije nose mnoštvo latica i perli, dok je u krojenju iskorištena i inspiracija muškim krojevima koji su preneseni u svijet haljina naglašenog struka. - Kolekcija je spoj čvrstih, geometrijskih linija koje koketiraju sa elementima kolonijalnog militarizma te floralnih oblika i tekstura koje djeluju u potpunosti organski. Spoj je to viktorijanskog zapada s divljom neistraženom prirodom istoka. Ova kolekcija put je kroz divlju, neistraženu prirodu nekadašnjih kolonija, a žena koja ju nosi suvremena je Mary Kingsley. Neustrašiva, nekonvencionalna, drugačija – veli Pavlin. Mary Kingsley bila je slavna istraživačica i spisateljica iz 19. stoljeća. Snagu na kreacijama donose i detalji od kože i metala, koji, suočeni sa svilom, naglašavaju razliku u teksturi i time ističu i jednu i drugu. Make up potpisuje iskusna vizažistica Ana Rajić.

borispavlin ss2015 1 webborispavlin ss2015 2 webborispavlin ss2015 3 webborispavlin ss2015 4 webborispavlin ss2015 5 web

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location