Username *
Password *
Remember Me

Netko kombinira torbu i cipele, netko naušnice i ogrlicu, a one - tenisice i narukvice. One su Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić iliti SHUZ (rade ručno oslikane Startasice) i Aleksandra Rittig i Tena Vodopija koje stoje iza brenda CLO (Classy Ladies Only), poznatog po unikatnom nakitu izrađenom od finih niti, kristala i ohridskih bisera. Tu je nekoliko varijanti: crno-bijela i šarena, slični elementi pojavljuju se na Startasicama i narukvicama, te predstavljaju zanimljivu i simpatičnu suradnju na domaćoj modno sceni.

SHUZ par tenisica šarene cr

Autorice su zapravo prijateljice iz djetinjstva, sve redom kreativke, pa je suradnju potaknulo tek jedno neobavezno druženje... Nije nužno da kupite sve skupa, poručuju, mogu  se naručiti samo tenisice ili samo narukvice. No, zajedno su zgodne, i, kako kažu: - svaki je model prikladan za jedan stil i prati linije kolekcije CLO - .

 

SHUZ LOGO party

 

- Crno bijele tenisice s kristalima inspirirane su Black&white kolekcijom i više su rokerski stil, šarene mašne s biserima iz linije Color rhapsody idealne su za zaigrane duše, a Greyscale čipkaste tenisice s biserima na lančiću zadovoljiti će one željne romantične elegancije – ističu autorice i pozivaju vas na zanimljiv modni tulum!

 

SHUZ noge coppan šankSHUZ par tenisica crno-bijele crSHUZ par tenisica šarene crSHUZ razbacane tenke crSHUZ sive tenke-torzoSHUZ šareno sve torzo

 

 SHUZ nas 4 final
Ljudmila Mihajlović i Maja Žirovčić iliti SHUZ te Aleksandra Rittig i Tena Vodopija iliti CLO (Classy Ladies Only)

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.