Username *
Password *
Remember Me

Japanska kultura, manga i anima stripovi te šarene harajuku cure inspiracija su za najnoviji Zigmanov rad – talentirani Riječanin zapravo kroz čitav svoj rad otkriva oduševljenje ovim nepresušnim modnim i beauty stilom, svojim čudesnim trakastim haljinama, voluminoznim jaknama i korzet detaljima. Ovu priču snimio je i post-producirao naš slavni fotograf Mladen Šarić, također otkrivajući svoj specifičan izričaj: cure skaču, lete, u totalnoj su akciji. 

12 web


Nakon vrhunske kostimografije koju je mjesecima pripremao za Aidu na Splitskom ljetu, Juraj Zigman je predstavljanjem ove kolekcije u prosincu još jednom potvrdio status iznimnog kreativca. Priču kolekcije započeo je od tradicionalnog Japana u obliku dekonstrukcije kimona pa sve do Sailor Moon-a, lika iz Anime koji predstavlja snažnu ženu, ženu koja posjeduje snagu a izgledom je krhka i ženstvena.  

1 web


Kampanja je nastala uz pomoć novog Zigmanovog partnera, Citroën C4 Cactus, koji će uskoro osvanuti u Zigmanovom ruhu. Organizaciju snimanja potpisuje Viktor Drago. Za kosu u kampanji pobrinula se Milena Maršić, a za make-up Tena Bašić.

2 web3 web4 web5 web6 web7 web

8 web9 web10 web

Komentari (2)

  1. smashinbeauty

Ajme presuper

  Attachment
 
  1. Ema

Super izgleda

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location