Username *
Password *
Remember Me

Japanska kultura, manga i anima stripovi te šarene harajuku cure inspiracija su za najnoviji Zigmanov rad – talentirani Riječanin zapravo kroz čitav svoj rad otkriva oduševljenje ovim nepresušnim modnim i beauty stilom, svojim čudesnim trakastim haljinama, voluminoznim jaknama i korzet detaljima. Ovu priču snimio je i post-producirao naš slavni fotograf Mladen Šarić, također otkrivajući svoj specifičan izričaj: cure skaču, lete, u totalnoj su akciji. 

12 web


Nakon vrhunske kostimografije koju je mjesecima pripremao za Aidu na Splitskom ljetu, Juraj Zigman je predstavljanjem ove kolekcije u prosincu još jednom potvrdio status iznimnog kreativca. Priču kolekcije započeo je od tradicionalnog Japana u obliku dekonstrukcije kimona pa sve do Sailor Moon-a, lika iz Anime koji predstavlja snažnu ženu, ženu koja posjeduje snagu a izgledom je krhka i ženstvena.  

1 web


Kampanja je nastala uz pomoć novog Zigmanovog partnera, Citroën C4 Cactus, koji će uskoro osvanuti u Zigmanovom ruhu. Organizaciju snimanja potpisuje Viktor Drago. Za kosu u kampanji pobrinula se Milena Maršić, a za make-up Tena Bašić.

2 web3 web4 web5 web6 web7 web

8 web9 web10 web

Komentari (2)

This comment was minimized by the moderator on the site

Ajme presuper

 
This comment was minimized by the moderator on the site

Super izgleda

 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location