Username *
Password *
Remember Me

Bi li Pepeljuga nosila Jimmy Choo ili radije Stuarta Weitzmana? Pitanje je sad – odgovore daje nova suradnja dizajnera i kuće Saks Fifth Avenue koji povodom hita Cinderella nude ekskluzivnu kolekciju pravih bajkovitih cipelica. Kako je i za pretpostaviti, radi se o čarobnim blistavim i bijelim modelima, kakve smo gledali u slikovnicama – zapravo, realni su modeli još i ljepši!

jimmy choo cinderella shoe

Prave Pepeljuge će moći dakle birati između modela koju potpisuju Jimmy Choo, Salvatore Ferragamo, Alexandre Birman, Charlotte Olympia, Nicholas Kirkwood i brojni drugi…. Prepoznatljiv je rad svakog autora, no svi su se držali nekih pravila – radi se o inspiraciji staklenom cipelicom, pa su koristili prozirne materijale, blistave kristale i snježnoj bijelu. Ne sumnjamo da će kolekcija biti razgrabljena – ovakve limitirane kolekcije prava su poslastica za ljubiteljice statement cipela.

charlotte-olympia-cinderella-shoe

Charlotte Olympia

 

nicholas-kirkwood-cinderella-shoe

Nicholas Kirkwood

stuart-weitzman-cinderella-shoes

Stuart Weitzman

paul-andrew-cinderella-shoe

Paul Andrew

renee-caovilla-cinderella-shoe

Renee Caovilla

salvatore-ferragamo-cinderella-shoe

Salvatore Ferragamo

jerome-rosseau-cinderella-shoe

Jerome Rosseau

 

alexandre-birman-cinderella-shoe

Alexandre Birman

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.