Username *
Password *
Remember Me

Vijest za sve ljubitelje plesa! Kvalifikacijsko natjecanje DanceStar Croatia za nastup na dosad najvećem i sadržajno najbogatijem izdanju međunarodnoga plesnog festivala održat će se 28. i 29. ožujka u dvorani Kornati u zagrebačkom Hypo centru. Uz plesače iz cijeloga svijeta i hrvatski će ljubitelji plesa imati priliku pokazati svoje vještine i nastupiti na međunarodnom plesnom festivalu DanceStar u Laguni Poreč krajem svibnja.

Dancestar 5


Kvalifikacijski turnir DanceStar Croatia dio je najveće međunarodne plesne turneje DanceStar World Tour, a u okviru projekta, ove će se godine u Zagrebu održavati seminari i radionice koje će voditi priznati svjetski koreografi i instruktori plesa. Hrvatski će natjecatelji tako moći sudjelovati na ukupno sedam radionica i seminara, a svoja plesna umijeća pokazat će im velika imena plesne industrije poput Elvisa Hodžića, Christophera Jammina, Irene Tapvash, Zoltana Katone i drugih.

Dancestar 2


DanceStar kvalifikacijska natjecanja prepoznata su kao jedinstveni i visoko profesionalni turniri koji plesačima i plesnim školama omogućuju predstavljanje pred priznatim svjetskim sucima i plesnim pedagozima, a pod budnim okom Međunarodne plesne udruge ESDU (European Dance Union), jedne od najvećih plesnih organizacija u svijetu. Svake se godine na DanceStar prijavi više od 50.000 svjetskih plesača, a natjecanja za veliko porečko finale započela su još u listopadu prošle godine u Južnoj Africi, Brazilu, Austriji, Njemačkoj, Mađarskoj, Rumunjskoj, Slovačkoj i Italiji. Odluku o najboljim ovogodišnjim plesačima ali i o tituli DanceStar of the Year donijet će stručni žiri uz pomoć brojnih osoba iz društvenoga života Hrvatske.

Dancestar 3


Ovogodišnji program završnog festivala u Laguni Poreč koji traje od 20. – 24. svibnja 2015. obogaćen je dodatnim aktivnostima i iznenađenjima koja će oduševiti brojne posjetitelje i sudionike ovoga prestižnoga događanja. U okviru festivala DanceStar i ove će se godine održati veliko međunarodno finale u plesu DanceStar Finals – World Dance Masters 2015. posebno atraktivno za gledatelje ali i sve ljubitelje plesa.
Ulaznice za uzbudljivo plesno natjecanje u Zagrebu moći će se kupiti na blagajni Hypo centra 28. i 29. ožujka te na službenoj web stranici www.dancestar.org po cijeni od 30 kn. Ulaz za djecu do 12 godina je slobodan. Sve informacije i obavijesti o velikom plesnom spektaklu mogu se pronaći na službenoj internetskoj stranici te na Facebook stranici www.facebook.com/esdu.org.

 

Dancestar

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.