Username *
Password *
Remember Me

Robert Sever predstavlja kampanju svoje ljetne Eccessivo kolekcije – snimila ju je odlična Mare Milin, koja je u objektiv uhvatila Ivu Marušić, Petru Mišić i Ivu Bandalo (sve Talia Model) kako se zabavljaju u retro blistavim kreacijama, dok im glave krase rajfovi-krune a oči prekrivaju chic sunčane naočale. Severova prepoznatljiva ljubav prema bojama i mega ukrašavanju, te detaljima i cvjetnim formama dolazi do izražaja u još jednoj kolekciji, odnosno kampanji, kao stvorenoj za dame koje se žele istaknuti na jedan vintage, romantičan način. I dok su boje snažne, definirane, silueta je elegantna, naglašenog struka i nježne fluidne note.

sever summer 1

- Ideja kampanje je bila prikazati dinamičnost modela i boja, napraviti vizuale koji su vrlo snažni a pritom jednostavni, gdje su modeli u ulozi glumica te svojim ekspresijama i stavom emaniraju određenu gestu, pozu ili emociju. Htjeli smo da dojam bude jako svjež, intenzivan, sa izrazitim RS potpisom koji je prepoznatljiv u našim kampanjama - objasnili su iz branda Robert Sever.

sever summer 2


Osim plisiranja, koje je u RS brandu kao tehnika zastupljeno od samog početka branda, ovaj put koriste i tehnike kosog krojenja, kao i tehniku krojenja po kružnici, s čime se dobiva efekt valovitih volana kojima je ukrašen jedan dio kolekcije. - I dalje se bavimo istraživanjem stvari koje uvijek koristimo u našim kolekcijama, kao što je plisiranje i faldanje tkanina te dekorativnost koja je ovog puta poprimila novu dimenziju kroz kombiniranje boja i oblika. Ima jako puno ručne dorade, ručnog apliciranja detalja i krojačkih trikova koji ju, iako je riječ o pret-a-porter kolekciji, čine unikatnom - ističe dizajnerski dvojac Robert Sever i Branko Basletić.

sever summer 3sever summer 4sever summer 6sever summer 7sever summer 11sever summer 23sever summer 24sever summer 34sever summer 44sever summer 56