Username *
Password *
Remember Me

Zalizana mokra kosa uz usku crvenu haljinu i električnu ružičastu torbu styling je koji obećava: zgodna Eva Green ovih dana reklamira Wet Domination proizvode za kosu, dok naše dizajnerice Ivančica Hrustić i Kristina Bradač donose nove kolekcije u efektnim tonovima. Jarko su ovih dana obojene i nove tenisice koje stižu u Planet Obuću - radi se o crvenim i ružičastim varijantama!

ivancica hrustic 4

 

Dizajnerica Ivančica Hrustić predlaže vječnu boju ljubavi – lice mini kolekcije za proljeće je Ana Marija Cajner, a fotografiju potpisuje Karmen Poznić. Make up je napravila Tena Bašić. I ovdje je kosa u mokrom stilu, rad salona Jagoda. Motiv prolivene boje opravdava ime kolekcije, Hanging out with child in me, kojeg autorica koristi kao kako bi razigrala monokolorističke plohe.

EVA GREEN

Eva Green obožava wet-look, naročito kad je riječ o izlascima, a u tome joj pomažu nove Wet Domination L'Oreal professionel Tecni.art formule: radi se o gelu s fleksibilnim učvršćivanjem i laku za sjaj kose. Tehnologija: polimeri za stiliziranje sa silikonima za sjaj. Obogaćeno šećerom ksilozom za zaštitu od topline.

 

Kristina Bradac 3

Kristina Bradač predstavlja novu kolekciju torbi za svoj brend Mariposa: kao vodeći model za proljeće/ljeto 2015. predstavljen je Mini Peacock koji je, kao i svi Mariposa modeli, ručno izrađen od prirodne kože, te ukrašen - za Peacock karakterističnim detaljem - čipkom. Mini Peacock dolazi u širokoj paleti neodoljivih boja - ružičastoj, pistacio zelenoj, kobalt plavoj, bež, tamno plavoj te smeđoj. Uz novi model, lansirane su i nove boje već dobro poznatih 'bestseller' modela: Mini Bucket i Peacock.

Planet Obuća rozo 26900 kn

Tenisica u bojama ima i veselu cijenu od samo 199 kuna, a možete je već ovih dana pronaći u Planet Obući.

Planet Obuća  19900 kn