Username *
Password *
Remember Me

Jane Fonda snimila je jedan od modno najznačajnijih filmova davne 1968. godine, Barbarella - the Queen of the Galaxy, a njezin je ambiciozni, seksi lik do danas inspirirao ne samo brojne dizajnere, već i vizažiste i frizere. Mini haljine i mega natapiranu kosu isprobala je slavna manekenka Doutzen Kroes, a glumica Michelle Williams nosi slične krojeve i čizme s debelom potpeticom, statement elemente Barbarelline garderobe koju je potpisao slavni dizajner Paco Rabanne, jedan od najuvjerljivijih autora futurizma iz prošloga stoljeća.

barbarella inspired fashion doutzen kroes03

Danas kratke haljine rade kuće poput Louis Vuitton, čak štoviše, plasiraju ih kao top komade za novo proljeće, a tako nešto ne prolazi bez visokih potpetica koje su u ovoj priči zapravo sjajne čizme do koljena. Michelle je modernija varijanta, s kratkom kosom, fotografiju potpisuje Kerry Hallihan, dok je Doutzen ulogu isprobala za Vogue Netherland i fotografa Nicu. Nosi Moschino, Versace i Prada, kreacije kuća koje su se također za ovu sezonu okrenule atraktivnoj retro dekadi. Styling za Doutzen napravila je Saskia van Lengevelde.

2012 03 jane-fonda-8211-barbarella

Gore Jane, dolje Doutzen, niže Michelle - stil Barbarelle donosi mini haljine i visoke čizme, ali i raskuštranu kosu...

barbarella-inspired-fashion-doutzen-kroes01

 

 

Jane-Fonda-Barbarella

 

 

barbarella-inspired-fashion-doutzen-kroes02

michelle-williams-elle-uk-april-2015-photos01michelle-williams-elle-uk-april-2015-photos02michelle-williams-elle-uk-april-2015-photos03

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location