Men's Week / Adam u odijelu, tetovirani Fedez...

  U fokusu crvenog tepiha su uglavnom žene, no jedan frajer, pjevač Adam Levine koji je na Oscare svratio sa suprugom, manekenkom Behati Prinsloo (odjevenom u predivnu Armani Prive kreaciju) mogao bi kolegama održati lekciju iz odijevanja - savršeno skrojeno smoking odijelo pravi je izbor kad muškarci moraju pokazati eleganciju. Osim njega, ovih dana zvijezda je i tetovirani reper Fedez iz Milana koji je također u društvu svoje djevojke, postao lice brenda Sisley. Svidjele bi mu se nove - stare Reebok Ventilator tenisice, naime, slavni sportski brend redizajnirao je vintage model iz 1990. godine i sada su one šarenije nego ikad… Dobro će izgledati na fotki - novitet za njega (ne samo za nju) je i Sony Xperia E4, kompaktni smatrphone kojemu baterija traje dva dana. Punjač može i zaboraviti.

  behati-prinsloo-armani-prive-red-dress-oscars-2015

  Adam i supruga Behati - divno odijelo i detalji poput leptir mašne i zlatnog sata garancija su cool elegancije!

  Sisley-SS15-Campaign-Fedez-03

  Tetovaže pašu uz apstrakne cvjetne motive - i frajeri ih nose! Novo lice Sisley kampanje je atraktivni milanski reper Fedez.

  Sisley-SS15-Campaign-Fedez-04

  Danas, 25 godina od pojave prvog modela, Reebok Ventilator postaje urbana klasika. Lagane kao i prvog dana, Ventilatorice su nakon sportskih terena osvojile i gradske ulice, kao nezaobilazne fashion tenisice. Ove godine doživljavaju revival kroz tri modela, koji će odgovarati izvornim modelima, i u boji, tehnologiji te po obliku.

  SS15 VentilatorOG M45717 Mannion

  Stvoren za brzinu - 4G LTE i baterija 2300mAh koja traje do 2 dana, pokretan 1,5 GHz četverojezgrenim procesorom Xperia E4g je spreman za 4G LTE  - što znači da možete uživati u najbržim vijestima i informacijama, pronaći svoj put pomoću karata, provjeriti i poslati e-mail, poslati fotografije prijateljima i obitelji u sekundi i uživati u besprijekornom streamingu glazbe u pokretu. 

  12 Xperia E4g