Username *
Password *
Remember Me

Sezonski trendovi za odrasle reflektiraju se u kolekcije za klince, a jedna od simpatičnijih definitivno je ona high-street brenda Reserved - sljedeće proljeće tema je urbana moda inspirirana prirodom. Snimanje je održano na egzotičnim Tenerifima: stjenovita obala i pustinja ovog slikovitog španjolskog otoka poslužili su kao idealan krajolik za snimanje linija Mineral Heart za djevojčice i Stone Age za dječake.

 

ReKids spring 1 logo cr


- Reserved Kids kolekcija također predstavlja linije Urban Flow za dječake i High Technology za djevojčice s motivima koji podsjećaju na skate parkove i aktivno ljeto u gradu. Dok linije Park life i Be active pričaju priču o sportskom, urban jungle stilu, dio inspiracije za dječju kolekciju došao je iz svijeta malih istraživača fasciniranima čudima prirode i botanike. Ta egzotika se vidi u linijama Miami Fever i Dark Tropic u kojima su prisutni motivi surfanja, amazonske prašume i tropskog voća - objavio je Reserved, brend koji je nedavno stigao u Hrvatsku, te nudi linije za odrasle i za djecu.

 

ReKids spring 11 logoReKids spring 12 logo cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.