Username *
Password *
Remember Me

Frajerima se ovih dana obraćaju cool brendovi: Replay donosi proljetnu kampanju s retro atmosferom i odličnim kožnatim jaknama (a tu su i njihove legendarne traperice), Springfield predlaže (za na primjer Valentinovo styling) university jakne s crvenim tonovima, dok Casio ima nove satove inspirirane džunglom na asfaltu. Zanimljiva je suradnja na muškoj kolekciji slavne dizajnerice Vivienne Westwood i kuće Opening Ceremony, radi se o army krojevima u super-stilu buntovne britanske autorice. Tu je i jedan omiljeni modni dodatak za jači spol: tvrtka Sinclair lansirala je džepni nožić koji kad se sklopi izgleda kao vizitka, a i stane u novčanik - namijenjen je, objavila je kompanija, momcima koji vole kuhati!

replay ss 2015 1

Replay - kožnata jakna je vječno dobar komad! Kao i retro jakna iz kolekcije Springfield...

SPRINGFIELD - PROLJEĆE 15 cr

...a odličan odabir za Valentinovo kombinaciju je i prugasta košulja, pravi klasik elegancije!

springfield

 

Svi sljedbenici aktivnog životnog stila dobro su upoznati s performansama Casio satova pa će zasigurno biti oduševljeni lansiranjem novih modela popularne Rangeman linije. Opremljeni najnaprednijim tehnološkim funkcijama današnjice, G-Shock GW-9400 modeli mjere sve što vam padne na pamet i uspješno odolijevaju najekstremnijim uvjetima!

GW-9400-1ERGW-9400-3ER

Uz digitalni kvarcni mehanizam te kućište i remen od izdržljive sintetičke smole, ove G-Shock modele karakterizira ojačano mineralno staklo i napajanje solarnom energijom. Opremljeni kompasom, također prate temperaturu, visinu i tlak zraka te, uz vrijeme u glavnim gradovima, prikazuju izlazak i zalazak sunca. Odsada dostupni u crnoj, plavoj i sivo-smeđoj nijansi, novi G-Shock Rangeman satovi osigurat će vam uživanje u avanturama bez ograničenja!

GW 9400NV 2ER

 

Zabavna kolekcija Vivienne Westwood - radi se o redizajnu njezinih najpopularnijih modela. Naravno tu je military stil obrađen na voluminozan i udoban, avangaran način.

Vivienne-Westwood-Worlds-End-Opening-Ceremony-Spring-2015-Collection-Mens-002-800x565

Sinclair nož za prave kuhare, dizajn je inspiriran izgledom kreditne kartice

sinclair card holder

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location