Username *
Password *
Remember Me

- Za mene, rock stav je trunka iskrenosti, dašak bezbrižnosti, velikodušna doza djetinjastosti i dodir bunta. A iznad svega, svjetlo koje sjaji nad nekime kad zadržava pažnju drugih - Iggy Pop.
- Jedna od stvari koje sam unijela u rock'n'roll je imidž glamurozne filmske zvijezde koja me uvijek fascinirala. Oduvijek sam željela biti ta prekrasna plavuša - Debbie Harry

 Debbie Harry and Iggy Pop by Chris Stein 1977
Debbie Harry & Iggy Pop by Chris Stein 1977.

Na vrhuncu ludih sedamdesetih Pop je pozvao Blondie na svoju turneju i od tada su bliski prijatelji – a sada se ove legende svjetske rock scene pojavljuju kao ikone novih Paco Rabanne parfema Black XS Be A Legend. 

 

paco rabanne debbie harry


Ženski miris potpisuje Emilie Coppermann: komponente su zimska ruža (jedina ruža koja cvate zimi), crna vanilija (suštinski ženstvena), pačuli (glavni miris sedamdesetih). Da bi stvorila senzualnu, magnetičnu dimenziju koja obilježava legendu, Emilie Coppermann se okrenula istoku i dodala tmuran i misteriozan prah agarovog drveta. 

paco rabanne iggy pop


Muški miris osmislio je Fabrice Pellegrin: nota kože spaja se sa svježom notom limuna i cimeta. Kombinirao je sirovu, moćnu i mušku jačinu cipriola s medom kako bi ublažio efekt i igrao na dvosmislenost. Dodajte miris cvijeta naranče  i imate eksplozivnu formulu koja daje karakterističan ugao: romantičan i nepredvidljiv. Punk i Pop.

 

paco rabanne debbie harry2paco rabanne iggy pop2

Debbie Harry i Iggy Pop na vizualima za nove parfeme


Mirisi su dostupni u hrvatskim parfumerijama od kraja siječnja 2015.

CIJENE:
Muški Black XS Be a legend limited edition edt 100 ml 483 kn
Ženski Black XS Be a legend limited edition edt 80 ml 524 kn

GDJE KUPITI: U odabranim parfumerijama

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location