Username *
Password *
Remember Me

Novi lookbook za Springfield proljeće donosi i dio posvećen kombinacijama u paru: ona i on, baš uoči Valentinova, nose slične stvari, uzorke i motive, a sve skupa djeluje vrlo ležerno i urbano, kao što to španjolski high-street brend konstantno naglašava…

springfield spring 2015 5

 

Bilo da se radi o navy, prugastom, bež ili traper outfitu, fora je vidjeti par slično odjeven, kao da je to neka modna potvrda njihove ljubavi. Neki čak nose i iste stvari, no ova varijanta ipak je jednostavnija za ostvariti, jer zapravo se radi o klasičnim komadima u svakodnevnoj garderobi. Stiliziranje u paru posebno je poželjno ako se radi o nekom posebnom izlasku, večeri, kinu, koncertu… Kako ona ne bi bila overdressed, red je i da se on malo sredi!
Springfield ovo proljeće donosi pod-linije: Blue Bloom, Dream of Liberty, Botanical, Sail Away, Out of Office, Happy New Attitude, Desert i Cool Blues.

 

springfield spring 2015 1

springfield spring 2015 2

springfield spring 2015 3

springfield spring 2015 4

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.