Username *
Password *
Remember Me

Na Zagrebačkom velesajmu od 13. do 15. ožujka održavaju se Dani ljepote i fitnessa, vodeći događaj u regiji za profesionalce u sektoru ljepote te međunarodna platforma za kozmetičku, wellness, fitness i hairstyle industriju. Sajam je posvećen različitim sektorima industrije ljepote: parfumerija i kozmetika, prirodni preparati, zdravlje, ambalaža, kozmetički i Spa saloni, kosa, nokti, fitness, modni accessories. Tijekom tri dana očekuje vas bogat program, predavanja, prezentacije i radionice. Dani ljepote mjesto su mogućnosti za nova saznanja, korisne upute i informacije koje će prisutni stručnjaci rado podijeliti sa posjetiteljima.

dani ljepote fitnessa z velesajam

Svake godine nastojimo uvesti zanimljivosti i sadržaje koji će izdvojiti sajam Dani ljepote kao mjesto koje se ne zaobilazi, bilo da ste profesionalac ili naprosto želite saznati sve novosti koje nudi industrija ljepote a usput se želite dobro zabaviti i osjećati posebno.


I ove godine nas očekuje međunarodno natjecanje za najboljeg Nail art dizajnera 2015 na temu Love animals. Natjecanje će se održati u subotu, 14. i nedjelju, 15. ožujka u više različitih kategorija. Dio zarade od kotizacije donirat će se azilu za životinje - društvu za zaštitu životinja.

Na velika vrata ove godine vraća se i frizerski segment. U nedjelju, 15. ožujka 2015. u Kongresnoj dvorani Zagrebačkog velesajma na rasporedu je Frizerski dan u sklopu kojeg će se održati međunarodni seminari, radionice i revija frizura. Posebno ističemo poznatog prezentera Angela Frrachia iz Moroccanoil i večernji show, look&learn seminar Rusk. Izlagači iz te branše na svojim će štandovima tijekom sajma svakodnevno prezentirati frizerske novitete.

moroccan oil products cr


Prošle godine uveden je novi, vrlo uspješni projekt Skin Centar, mjesto gdje posjetitelji s dermatolozima mogu obaviti besplatan pregled kože i razgovarati o svim problemima vezanima uz kožu.
Ove godine uz Skin centar šiti na prirodnu kozmetiku i zdravu prehranu te tzv. ZELENU ZONU, posebno uređeni zeleni ambijent sajma za ekološke proizvode.

Novim, drugačijim i bogatijim sadržajima ove godine osmišljen je i oblikovan novi projekt, dani Fitnessa. Integracijom ljepote i fitnessa, koja su na europskom tržištu vrlo povezana, otvaramo regionalna vrata suradnje između zdravlja, tjelovježbe i estetike.

Na jednom mjestu naći će se instruktori aerobika, osobni treneri, fitness entuzijasti, vlasnici i menadžeri fitness i aerobik centara, profesori kineziologije, vrhunski sportaši i rekreativci.
Posebno ističemo fitness konvenciju, najveći regionalni fitness događaj.
Ova konvencija fitnessa i grupnih fitness programa okuplja vježbače, članove fitness centara, rekreativce, zaljubljenike u vježbanje, sportaše, fitness trenere, osobne trenere, aerobik i pilates instruktore, kineziterapeute i druge profesionalce iz cijele regije, a održat će se 14. i 15. ožujka u dvije dvorane u paviljonu 6.
Ovogodišnja posebnost su i brojni satovi sve rasprostranjenijeg i masovnijeg LES MILLS fitness programa. Najkvalitetniji i najpopularniji LES MILLS fitness licencirani instruktori osvojit će brojne sudionike koreografijom, glazbom i nesvakidašnjom energijom.

 

reeboklesmills sld1

Više od 20 međunarodnih i domaćih prezentera svoju energiju prenijet će na sve sudionike kroz brojne seminare, predavanja i radionice.
Stručni program okrugli stol Fitness u regiji danas i sutra održat će u petak, 13. ožujka u Zimskom vrtu na Zagrebačkom velesajmu.
Možemo li i na koji način kategorizirati objekte koji pružaju uslugu iz područja fitnessa i rekreacije? Jesmo li dovoljno povezani da oformimo stručnu komoru? Jesmo li spremni pokrenuti zdravstveni tsunami u 2015. godini i što medicinska struka zna o našoj profesiji? IFAA, EHFA&IHRSA – međunarodne organizacije koje svoje mjesto traže i na tržištu regije – što donose?
Odgovore na ova i druga važna pitanja dat će ova konferencija na kojoj će sudjelovati stručnjaci iz Ministarstva zdravlja, Ministarstva znanosti, obrazovanja i sporta, Kineziološkog fakulteta, predstavnici IFAA-e, EHFA-a i IHRS-e te brojni drugi.
U izložbenom djelu za široku publiku ponudit ćemo besplatne prezentacije različitih vježbi na centralnoj pozornici i u boksačkom ringu sa našim poznatim boksačem Željkom Mavrovićem te, veliki izbor opreme i suplemenata za vježbanje.
Ako želite učiniti nešto korisno za sebe, dobiti besplatne kozmetičke i fitnes savjete, iskoristiti posebno niske sajamske cijene svih kozmetičkih proizvoda i odlične popuste na beauty accessories, različite suplemente i opremu za vježbanje zabilježite si u planer vikend od 13. do 15. ožujka 2015.
Vidimo se na sajmu – Dani ljepote i fitnessa, www.zv.hr.

Les Mills 1

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location