Username *
Password *
Remember Me

Nova Chanel Fine Jewellery kolekcija donosi luksuznu paletu ukrasa: radi se o keramici s dijamantima, neodoljivih zvjezdanih motiva. Kontrast se ističe na crnoj i bijeloj podlozi, tonovima koji su karakteristični za ovaj prestižan francuski brend.

COSMIQUEdeCHANEL 1 cr


Kao i uvijek, kolekcija se referira na bogato naslijeđe: još je davne 1932. godine Coco Chanel u kreiranju nakita koristila taj čaroban motiv zvijezda, sugerirajući ženstvenost i eleganciju. Iako je danas kombinacija različitih materijala općeprihvaćena, u ono vrijeme, dok je Coco nosila bižuteriju i pravi nakit istovremeno, svijet mode gledao je na to s čuđenjem. Naime, uvijek je ta legendarna dizajnerica pomicala granice kreativnosti, a time i mode, te su njezine ideje moderne i danas.

Bague Cosmique Blc LM crBague Cosmique Blc MM crBague Cosmique Noire LM crBague Cosmique Noire MM crPendentif Cosmique blanc crPendentif Cosmique Noir cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.