Username *
Password *
Remember Me

Što odijevaju likovi iz popularnih serija i filmova? Nex Girl, How I meet your mother, Cougar town, Criminal minds, Glee, The Modern Family, The big bang theory, American horror story, Sex & the city, Hunger games, Great Gatsby i brojni drugi naslovi sada otkrivaju i što glumci nose, a sve skupa nalazi se na spylight.com.

Spylight New Girl TV shopping

- Inspirirani online shopping destinacijama, odlučili smo napraviti adresu na kojoj vidite što odijevaju brojni likovi iz super popularnih serija i filmova, pa je ovo postala prva web stranica koja spaja Hollywood i njegove krajnje korisnike i konzumente kroz shopping iskustvo - izjavila je Aly Moore iz Spylighta.


Spylight TV Big Bang Theory

Masa serija koje gutamo utječu na svjetske trendove i uvelike kroje street-style scenu, a i činjenica je da dosta tih stvari nije ni skupo jer se radi o garderobi koja imitira svakodnevni život. Ovdje možete vidjeti stil brojnih karaktera kojima se divite, možda želite nešto slično njima, ili čak neku ideju kako kombinirati robu. Odlična ideja i pravi stilski maraton! Kostimima, odnosno odjećom, karakter biva zaokružen -  jednako je važna kao dijalog, geste, ekspresija lica... Kostimografi imaju zadatak opisati karakter, dati podršku radnji, vremenu i sociološkom okruženju. Popularnost serije ili filma utječe na modne trendove, naročito one street-style.

sexigrad

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location