Username *
Password *
Remember Me

Slavna dizajnerica cipela Charlotte Olympia, retro modna ikona Charlotte Dellal, otkrila je kojih bismo 5 pari cipela obavezno morale imati u ormaru. Pomalo iznenađujuće, pod broj jedan autorica najzabavnijih cipela svijeta, Charlotte je stavila - Starke, jer ih svaka žena može nositi na mnogo načina, i to u bilo kojoj dobi. Pod dva su crvene štikle: - ima nešto posebno u njima, toliko je referenci na njih u knjigama i predstavama da smatram da zaslužuju posebno mjesto u garderobi.

 


charlotte olympia fall winter 2014 2015 collection3

 

Pod brojem tri su cipele s potplatom, takozvane wedge: - stabilne su, idealne za trčkaranje gradom, a opet daju toliko željenu visinu - . Nakon toga ide par divnih balerinki, kao što su na primjer njezine Kitty flats, jedne od popularnijih u svijetu ravnih cipela. I na zadnjem, ali ne manje vrijednom mjestu su - one ultra visoke štikle koje ne moraju nužno biti super-udobne i praktične, ali kad ih obučete, divite se same sebi kako ste zgodne! - . Charlotte, koja se dizajnom cipela bavi godinama, zna što žele vole. - Posljednjih sezona u trendu su niske cipele, no smatram da će žene uvijek voljeti štikle jer se u njima osjećamo drugačije, više elegantno i nema šanse da nam to pruže cipele bez potpetice… - . Zanimljiv intervju sa slavnom autoricom pročitajte ovdje.

 

charlotte-dellal

Charlotte Dellal, foto: Garance Dore

 

converse all star 2015

Starke i slatke balerinke - obavezne!

 

charlotte olympia kitty flats cr

charlotte-olympia02 crcharlotte-olympia03 crcharlotte-olympia04 crcharlotte-olympia05 crcharlotte-olympia06 crcharlotte-olympia09 crcharlotte olympia 2014 2015 collection6

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.