Username *
Password *
Remember Me

Cool ekipa na putu je za ljetni festival - nova Just Cavalli kampanja najavljuje dugo toplo hipi ljeto s pregršt šarenila, a glavnu ulogu u foto avanturi ima francuska pjevačica Soko. Društvo joj prave cura s ultra kratkom kosom i dečko s dugom, pa trojac djeluje kao da se skupila ekipa iz raznoh epoha i zajedno kreću na ludo putovanje.

just cavalli spring summer 2015 ad campaign2 cr

On kao da je iz šezdesetih, kratkokosa grunge cura iz devedesetih, a Soko je prava rokerica. Naravno, festivalski stil pod snažnim je utjecajem i hipija, pa zabavan modni mix tvori neodoljiv styling za ples na otvorenom. Kožne jakne se prave važne – imaju detalje i remenje, apsolutno statement komadi kolekcije. Fotografije na otvorenom napravio je Michael Comte, a mjesto snimanja je California.

just-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign1 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign3 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign4 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign5 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign6 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign7 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign8 crjust-cavalli-spring-summer-2015-ad-campaign9 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location