Username *
Password *
Remember Me

Lisa Eldridge, slavna vlogerica i zvijezda svijeta YT tutorijala dobila je prestižan posao - zasluženo je postala kreativna direktorica za Lancôme make-up. Nekada je radila na njihovom counteru u londonskom Harrodsu, da bi niz godina i milion pratitelja nakon toga sjela na glavno mjesto autorice beauty kolekcija ovog luksuznog brenda.

61414lancome2 cr

Gledali smo je do sada kako savjetuje šminkanje sa Chanel proizvodima, no sada ćemo Lisinu ekspertizu uživati kroz jednako intrigantan Lancôme. Lisa je godinama prikupljala subscriberice koji uživaju u praktičnosti i jednostavnosti šminkanja, te je ubrzo postala jedna od glavnih učiteljica jednostavnih trikova.

lancome announcement lisa eldridge
Cuneyt Akeroglu for Lancôme

No, s vremenom je postala i vizažistica slavnih - među njezinim slavnim klijenticama su i Kate Winslet i Keira Knightley, a radila je i s brojnim poznatim fotografima poput Merta & Marcusa za prestižne svjetske magazine i naslovnice. Kod nje možemo vidjeti kako se šminkati za svaki dan, u pet minuta, ali i kako savršeni napraviti smokey ili cat-eyes, kvalitetno očistiti lice... Sada ćemo njezin talent vidjeti i kroz boje i palete koje će Lisa osmisliti za Lancôme, kroz sezonske kolekcije i custom-made osmišljene tonove.

Pogledajte kako to Lisa odlično radi!