Username *
Password *
Remember Me

Crvenokose se dobro zabavljaju, bilo da kod kuće peku kolače za svoje najmilije ili se spremaju na super tulum – ove dvije uloge odlično su uoči Božića odradile glumica Vanda Winter i blogerica Barbara Repe: prva ide van, a druga ostaje doma. 

2 w
Barbara Repe @ Honey it's Christmas / foto: Zvonimir Ferina


No, obje su super stylish: Barbara je kao ljubiteljica retro stvari utjelovila vintage ikonu u svom prepoznatljivom šarenom i eklektičnom stilu, dok je Vanda snimila party editorijal u svečanim haljinama, okružena šljokicama, mega mašnama i snijegom. 

05 Vanda Winter haljina Marina Design
Vanda Winter / foto: Franjo Matković


Vandu je snimio Franjo Matković, a kreativno vodstvo potpisuje ekipa Fashion.hr-a, dok je Barbaru, u njezinoj vlastitoj režiji priče Honey, it's Christmas, s fizurama Katice Topčić i šminkom Kasandre Draganić snimio Zvonimir Ferina. Obje nose kreacije hrvatskih dizajnera: Barbara Boudoir, Severa i robu iz Uličnog ormara, dok je Vanda odjenula kreacije Ivice Skoke, Envy Room, Elfs, Roberta Severa, Aleksandre Dojčinović, Zorana Aragovića, Martine Felje, Krie designa, Ane Bogdan, te Marine design.

6 w


Pogledajte kako se crvenokose dobro zabavljaju i pripremaju svoj idealan Božić - bilo da se radi o glamuroznom tulumu ili uživanju kod kuće, važno je odjenuti se stylish. Začinite ove dane, osim cimetom, klinčićima i vanilin šećerom, i atraktivnim kombinacijama jer će one dodatno podići atmosferu!

 

02 Vanda Winter haljina ELFS

2 w

03 Vanda Winter haljina eNVy room rukavice Lei Lou

4 w

04 Vanda Winter Robert Sever Marija KuluSIC

1 w

06 Vanda Winter haljina Krie design

5 w

07 Vanda Winter haljina Martina Felja ukras za kosu Robert Sever

8 w

08 Vanda Winter haljina i torba Lei Lou

9 w

10 Vanda Winter haljina i bluza Ivica Skoko

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location