Username *
Password *
Remember Me

Jedno je jasno - sljedeće sezone, one toplije i sunčanije, očekuju nas uzorci, veseli i snažni, prva je na redu Max Mara, talijanski inače klasičan brend koji je prihvatio ovu šarenu igru i osmislio kolekciju u znaku točkica i cvijeća.

max mara spring summer 2015 ad campaign01 cr

Lice kampanje je manekenska legenda Carolyn Murphy, jedna od onih za koju vrijeme stoji, a pristaju joj i uzorci pa na Max Mara fotografijama izgleda kao dama iz sedamdesetih. Bilo je to vrijeme op-art slikarija na odjeći, a čini se da sljedećoj godini paše baš ta dekada - u bojama i s izduženom siluetom! Od krojeva prednost je dana dugim uskim suknjama i trapez hlačama, šeširima i strukiranim kaputima. Fotografije potpisuje slavni Mario Sorrenti. 

max-mara-spring-summer-2015-ad-campaign02 crmax-mara-spring-summer-2015-ad-campaign03 crmax-mara-spring-summer-2015-ad-campaign04 crmax-mara-spring-summer-2015-ad-campaign05 crmax-mara-spring-summer-2015-ad-campaign06 crmax-mara-spring-summer-2015-ad-campaign07 crmax-mara-spring-summer-2015-ad-campaign08 cr

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.