Username *
Password *
Remember Me

U GLAVNIM ULOGAMA: Sve mi koje planski idemo u shopping. Ili spontano.

MJESTO RADNJE: Novi City Center One East, na zagrebačkom Žitnjaku -  od 29. ožujka!

RADNJA:
Cure se sastaju na glavnom ulazu. Prvo kava. Moraju razraditi plan, ali i razmjeniti detalje oko ludog subotnjeg izlaska… (zapravo idu malo truč-trač…).

Nakon toga kreće akcija po dućanima: Ivana ima uskoro neku svadbu, treba joj haljina koju može nositi i inače. A kad je već tu, pogledat će i za nove štikle – možda će ih nositi na svadbu, a možda i ne… Gušti su gušti.

Anita vapi za novim tenisicama za trčanje, a Martina stalno spominje neku žutu torbu kojom je opsjednuta još od kad se otopio snijeg.

Suzana jednostavno mora pronaći neki novi savršeni parfem jer je došlo proljeće, a onda ima samo paletu teških zimskih mirisa! A to nikako nije dobro…

Nakon svega toga, cure idu u kino. Gledati Georgea Clooneya. Odnosno neki njegov novi film. Uz kokice i Colu. Prije toga će ostaviti vrećice na sigurnome, u garderobi.

Dva sata su same, nema nikog osim Clooneya. Ok, tu su i neki drugi glumci. A misli se mješaju s planovima…

Ivana je kupila genijalne cipele i zaključuje da će ih prošetati već sljedeći vikend. Nova haljina s čipkom može pričekati svadbu.

Anita sutra ujutro ide na trčanje u novim tenisicama i super tankoj jakni od mikrofibre, a Martina je već premjestila stvari u svoju novu divnu torbu i razmišlja što će sve nositi uz nju…

Suzana skoro da leži u fotelji - totalno uživa u oblaku svog novog ljetnog mirisa.

Kokica je sve manje, Cola hlapi po starom dobrom običaju i nekako postaje sve slađa, a George namiguje. Život je lijep.

 

INFO
Brendovi u novom Cityju: Zara, H&M, Stradivarius, Bershka, C&A, Modiana, Interspar, Elipso, dm, Müller, Bipa, New Yorker, Tezenis, Intimissimi, Calzedonia, Pull&Bear, LTB, Jeordie's, Oysho, Humanic, OVS, Pittarello, Deichman...