Username *
Password *
Remember Me

Par dana nakon što je Frida Giannini najavila odlazak iz Guccija, među onima koji se spominju kao njezini nasljednici je i Hedi Slimane (prije toga riječ je bila o Tisciju koji je uspješan u Givenchyju). No, Slimane je, prema pagesix vjerojatni nasljednik, iako je njegov nešto stil drugačiji od onog Fride Giannini. Naime, iako dizajner nasljeđuje i imidž, tu su uvijek njegove osobne preferencije koje se ističu kroz svaku kolekciju.

saint-laurent-2014-fall-winter-campaign2

 


Slimaneov stil je androgini, podvučen hipijem i posljednjih je sezona taj elegantan autor donio u francuski brend mnoge promjene. S druge strane, Frida je odlično osmislila Gucci ženstvenost, donosi mnoštvo krojeva koji laskaju siluetu, dajući joj tihi luksuz, a od materijala obožava kožu. Ono što im je zajedničko je taj jedan rokerski štih koji podsjeća na šezdesete i one slavne bendove i njihove groupie u krznenim jaknama i tanašnim haljinama…

 

gucci-models-fall-2014-ad-photos5

Gucci


Gucci, baš kao i Saint Laurent, odnosno prije Yves Saint Laurent, svakako su brendovi koji nose naslijeđe i duboko su ukorijenjeni u državu iz koje dolaze, gotovo da su sinonimi za iste – Gucci za Italiju, SL za Francusku. Hedi bi vjerojatno mogao razumjeti specifičan Gucci jezik, iako je rođenjem Francuz, njegovo je porijeklo talijansko-tunisko. Njegov bi hipi mogao postati malo glamurozniji... Njegov bi hipi mogao postati malo glamurozniji! On voli još nešto – fotografirati vlastite kolekcije za kampanju! Naime, fotografija je njegova dugogodišnja ljubav.

 

gucci-models-fall-2014-ad-photos2

Gucci

saint-laurent-2014-fall-winter-campaign3

Saint Laurent

Gucci-2014-15-Ad-Campaign-StyleChile-Life-Styled2

Gucci