Username *
Password *
Remember Me

Max Factor, jedan od prvih beauty brendova u prošlom stoljeću koji je svojim inovativnim pristupom promijenio pristup ljepoti, odnosno istoimeni osnivač, i vrhunska make-up umjetnica Pat McGrath ove godine slave desetljeće odlične suradnje. Naime, Pat već sezonama osmišljava boje, kombinacije, stilove i nove trendove koje prvo plasira na revije brojnih dizajnera, a zatim i u dućane pored nas.

-PatPortrait
Pat McGrath


Pat je jedna od onih koja stvara trendove, ona sugerira koje boje i tonove da nosimo, što na kraju rezultira novim uličnim trendovima a time i proizvodima u našim torbicama i nijansama koje biramo na svakodnevnoj bazi… Osim toga, MF se ponosi i brojnim inovacijama u svijetu dekorative koje su karakteristične za ovaj brend od samih početaka: Max Factor je osobno lansirao prvi kozmetički proizvod prije točno sto godina, 1914. u Hollywoodu. Priču je nastavio maskarom, sjajilom za usne i brojnim drugim formulacijama. Sličnih se premisa drži i Pat: u devedesetima je osmislila minimalistički make-up elegantnog sjaja (nakon što su osamdesete bile u bojama), da bi desetljeće kasnije krenula u kreiranje stilova s tirkiznim i narančastim tonovima, te vratila jake pigmente u kozmetičke torbice svakodnevne žene.

 

Max-Factor-Skin-Luminizer-Foundation

 

Pat McGrath Backstage at Roberto Cavalli SS15 - Glamour Extensions Mascara Application

Max Factor BTS with Candice Swanepoel and Pat McGrath9

 

candice-swanepoel-max-factor-2014-ad-campaign1max factor gwyneth paltrow

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.