Username *
Password *
Remember Me

Ovih je dana izišla nova kolekcija torbi Bags by Kristina, poznate autorice Kristine Fazinić koja je spojila dvije ljubavi - fotografiju i kreiranje modnih dodataka. Naime, njezine omiljene scene i prizori šeću posvuda jer njezin dizajn oplemenjen je nekom njezinom favorit fotografijom.

bags by kristina3

Omiljeni su joj motivi more i kamen, no osim fotografiranja krajolika, autorica iz Korčule s adresom u Zagrebu, voli snimati i detalje iz svakodnevice. Nakon niz godina bavljenja fotografijom, studijskom i za potrebe dnevnih novina, Kristina radi korak naprijed i 2011. pokreće brend Bags by Kristina. Ubrzo ne samo njezine prijateljice i velik krug poznanika, već i žene koje žele klasičnu kožnu torbu s atraktivnim detaljem, prepoznale su originalnost njezinog dizajna. Danas ćete njezine torbe susresti i u šetnji gradom… u tonovima smirene žute, smeđe, sive, crne, s nekom fotografijom koja podsjeća na putovanje ili dom. Nove modele možete pronaći u dućanu L&D Store u Mesničkoj u Zagrebu.

123412345

bags by Kristina 123 1 cr

Bags by Kristina1Bags by Kristina4

Komentari (1)

prekrasne torbe u mom su stilu
a detalj s fotkom je odlična kreacija/ideja

  Attachment
 
There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.