Username *
Password *
Remember Me

Globalni fitness brand Reebok započinje partnersku suradnju s UFC-om, vodećom organizacijom mješovitih borilačkih vještina u svijetu. Ovim dugoročnim ugovorom Reebok je postao ekskluzivan partner Ultimate Fighting Championship boraca, koji po prvi put uvodi posebnu Fight week gear i Fight Night kit opremu za sve UFC sportaše, ali i posebnu linju odjeće za milijune UFC fanova diljem svijeta.

357787

Novi savez ujedno ima i humanitaran karakter jer će od 2015. godine postotak od prodaje Reebok/UFC proizvoda biti doniran udruzi Fight for Peace, međunarodnoj nevladinoj organizaciji koja kombinira boks i borilačke vještine s edukacijom i osobnim razvojem kako bi potaknuli potencijal mladih u zajednicama koje su pogođene kriminalom i nasiljem.

Reebok će posebnu liniju odjeće razvijati u suradnji s UFC organizacijom i njenim sportašima, uključujući prvaka welterweight kategorije, Johnyja Hendricksa, te prvaka lake kategorije, Anthonyja Pettisa. Prošlotjednoj službenoj objavi ove važne suradnje priključio se i veliki ljubitelj UFC-a, poznati producent i glazbenik Swizz Beatz, koji je tom prilikom najavio obilje kreativnih stvari koje će najbolje pokazati kako se UFC može implementirati u životni stil i potaknuti nas na nove izazove.

 

357783

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location