Username *
Password *
Remember Me

Popularni zagrebački brend Charlie Design nedavno je dobio pojačanje u obliku cool nakita: modna dizajnerica Loredana Bahorić i njezin sin Tomislav (Spirit by T.B.), koji u zajedničkom prostoru u Vlaškoj prodaju svoju divnu robu konceptualnog predznaka nadogradile su ogrlice i narukvice Insieme, autorice Irene Sacer.

INSIEME IRENA SACER 7

- Odlučila sam napraviti nešto posebno - ističe Irena Sacer koja već niz godina živi u Austriji -  pa sada isključivo kod Loredane mogu se naći moje narukvice i ogrlice koje radim u limitiranim edicijama. Ne ponavljam dizajn, jednostavno to ne volim, no zato su kreacije posebne i inovativne. Kod mene nema žensko ili muško, svatko može nositi Insieme i to je ona poveznica Charlie Designa i brenda Spirit by T.B., upečatljiv androgini stil koji se postavlja izvan trendova. Kombiniram kožu, gumu, pleksiglas, metal, žicu… Kad sam vidjela da Loredana konstantno nosi jednu od mojih narukvica, shvatila sam da smo stvarno odlična kombinacija. Svaki je komad unikatan, a ogrlice se mogu nositi na više načina - . Suradnja je za pohvalu - Irena nosi Loredaninu odjeću, a Loredana Irenin nakit! Na nedavnom predstavljanju Spirit by T. B., na Cro-a-Porteru, modeli su nosili upravo nakit Insieme.

LOREDANA CHARLIE

Kreacije Charlie Design i Insieme nakit imaju jednu posebu vezu: Irenin dizajn prepun je detalja, dok su boje jednostavne i nosive. Neki od komada napravljeni su i od mrežastog materijala, koji im daje posebnu dinamiku i konceptualni karakter. Ovo je nakit idealan za one koji žele nešto drugačije i zanimljivo, ali i one koji ignoriraju trendove, te vole takozvani intelektualni chic.

INSIEME IRENA SACER 13

Avangarda voli dvije stvari: crnu i crvenu. Odlučnost u izrazu i perfekcionizam u izradi karakteristike su brenda Insieme. Usred tamnih formi najednom se pojavljuje bombastična crvena, poput nekog organskog oblika koji otkriva zavodljivu energiju.
Osim kod Charlie (Zagreb i Šibenik), Insieme nakit može se naći i u dućanu Marval u Zadru i u Phoenix-u Opatiji.

INSIEME IRENA SACER 10

INSIEME IRENA SACER 3

INSIEME IRENA SACER 19

INSIEME IRENA SACER 12

INSIEME IRENA SACER 21

INSIEME IRENA SACER 18

INSIEME IRENA SACER 20

INSIEME IRENA SACER 2

INSIEME IRENA SACER 4

INSIEME IRENA SACER 11

INSIEME IRENA SACER 15

INSIEME IRENA SACER 16

INSIEME IRENA SACER 17

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location