Username *
Password *
Remember Me

Zapravo su taman glamurozne koliko trebaju biti, imaju čipku, kraće su i odlično im pristaje koktel uloga: radi se o novoj, limitiranoj blagdanskoj capsule kolekciji Ivana Alduka koju je dizajner ovih dana upakirao u odlične modne prijedloge za zabavan prosinac. Moćnu, senzualnu i ženstvenu kampanju u blagdanskom ruhu i ovoga puta snimio je modni fotograf Šime Eškinja, a za zaštitno lice odabrana je mlada Ivana Vukušić iz Talia modela koja već drugi put nosi Aldukovu kampanju. Make-up potpisuje iskusna vizažistica Mihaela Dodić, a frizuru Keune akademija.

ALDUK BLAGDANI 1


- Zaštitno lice nove kampanje je mlada Ivana koja savršeno prezentira odvažnu, modernu Alduk ženu odjevenu u ručno dorađenu finu čipku te zaogrnutu toplom bundicom ili stolom. Chic prizvuk, kratke i koktel haljine uz tijelo s prozirnim dijelovima i sjajnim akcentima odlika su nove kolekcije dizajnirane posebno za ovo veselo blagdansko razdoblje, a u cijelosti ju možete vidjeti i na našoj novoj web stranici alduk.hr - izjavio je autor. Slatke, seksi haljine dobre su i za kombiniranje - predlažemo visoke štikle ili čizmice, plus sjajni clutch i mega ogrlicu!

 

ALDUK BLAGDANI 2ALDUK BLAGDANI 3ALDUK BLAGDANI 4ALDUK BLAGDANI 9ALDUK BLAGDANI 10ALDUK BLAGDANI 13ALDUK BLAGDANI 22

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.