Username *
Password *
Remember Me

Jedna od najpopularnijih lutkica na svijetu, slatka Barbie koju obožavaju generacije, sada pjeva i na hrvatskom jeziku, a ime joj je Alexa. Kako svaka Barbie ima svoju priču, tako i Alexa: ona je naravno princeza koja otkriva tajna vrata i upoznaje čarobnu zemlju magičnih boja. Alexa i njezine prijateljice bore se da razmažena vladarica Malucia ne ukrade tu čaroliju i zalažu se za ono najvrjednije - prijateljstvo. - Vjerujemo da će lutka Barbie iz priče Barbie i tajna vrata i ovih blagdana razveseliti brojnu djecu. Lutka Barbie još jednom malima i velikima poručuje da je sve moguće u svijetu koje pokreću prijateljstvo i razumijevanje. Prepoznavanje i njegovanje pravih odnosa važno je od malih nogu - izjavila je brand menadžerica, Slađana Škarić Radeljić.

Barbie Alexa pjeva na hrvatskom cr
Alexa zna dvije pjesmice na hrvatskom i ima haljinu koja svijetli!Lutka Barbie ove je godine proslavila i svoj 55. rođendan. Uz nju su odrasle generacije djevojčica diljem svijeta, a i danas je zadržala prvo mjesto među omiljenim igračkama za djevojčice. Tijekom godina Barbie se pojavljivala u različitim ulogama i zanimanjima od učiteljice, gimnastičarke, vozačice trkaćih automobila, pilotkinje do pjevačice. Lutka Barbie djevojčicama na taj način poručuje - sve je moguće!

NoriRomy iz price Barbie Tajna vrata

Uz lutku Alexu dostupne su i lutke prijateljice, sirena Romy i vila Nori koje princezi pomažu magičnu zemlju spasiti od razmažene vladarice.

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.