Username *
Password *
Remember Me

Elementi starog Rima, u obliku kožnih ljuskica koje se pojavljuju kao kontrast fluidnom tekstilu, imaju glavnu riječ u novoj kampanji mlade dizajnerice Ane Bogdan koja se nedavno predstavila na Fashion.hr-u. Kreće od čokoladno smeđe, nastavlja u tonu puderaste marelice, a dojam je vrlo urban: Anine  kreacije djeluju poput neke gradske, moderne uniforme koja mora biti vrlo udobna. Ljuskice od kože čine odličnu jaknu, a motiv krasi i haljinu. Komadi su bazični, razigrani kontrastom kruće i meke forme, što ovu mini kolekciju čini vrlo praktičnom i chic.

ana bogdan 3


U ženskoj se modi u posljednje vrijeme sve češće pojavljuju brojni moćni detalji: to je aluzija na današnju svestranost i količinu obaveza koje se svakodnevno postavljaju pred pripadnice ljepšeg spola. Ona mora biti snažna, no ujedno želi ostati ženstvena i zadržati onaj romantičan karakter.

- Ovo je moje prvo iskustvo u snimanju profesionalne kampanje i bilo je jako je izazovno pokušati prenijeti ideju i viziju koju sam imala dok sam radila kolekciju kroz fotografiju, ali imala sam odličnu ekipu i vjerujem da smo uspjeli u tome - kaže o svojoj prvoj kolekciji i kampanji Bogdan. Zaštitno lice kampanje je Doris Ivančić iz agencije Talia Models, a fotografije potpisuje mladi fotograf Ivan Gudić uz asistenciju Marijane Skender. Za make up je zaslužna Matija Marin, dok frizuru potpisuje Angela Uršić iz salona Locks.

 

ana bogdan 1

ana bogdan 2

ana bogdan 4

ana bogdan 5

ana bogdan 11

ana bogdan 12

 

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.