Username *
Password *
Remember Me

Treći i posljednji dan Dove Fashion.hr-a dokazao je da se „naših“ kolekcija ne bi posramio ni neki fini shopping centar, ma gdje god se nalazio: super kožne torbe (Sever / Hera), retro kostimići za svaki dan (Skoko), uske pencil suknje cvjetnoga uzorka (Dojčinović / Dove), elegantne trapezice visokoga struka i clutchevi mega proporcija (Envy Room), cool muške jakne smoking kroja (Klarić), avangardna konstrukcija za arty ukus (Donassy)…

Obožavate pedesete i želite izgledati kao retro lady? Skočite do Ivice Skoke. Fluidne strukirane haljine s kragnicama njegovi su aduti. Paleta: od nježne bež do zagasite plave.

Volite skulpturalni dizajn i modnu dekonstrukciju? Povjerit ćete svoje mjere iskusnoj Branky Donassy koja već dugi niz godina vrlo pažljivo kreira na postulatima da svaka kreacija može biti lijepa, koliko i posebna. I da kroj ne treba uzimati zdravo za gotovo…

Trebate lijepu veliku ili manju kožnu torbu?
Robert Sever za Heru – to je vaša sljedeća adresa. Suradnja se nastavlja pa je i ovoga puta riječ o lijepim torbama koje će zadovoljiti potrebe svake poslovne žene ili one koja tako želi izgledati.

Došlo je vrijeme da nabavite malo finije komade koji prate trendove i poštuju zakon boje? Definitivno morate obići salon Alexandre Dojčinović. Sinoć je predstavila kolekciju na blogericama, u sklopu kampanje za "Dove stvarnu ljepotu“.

Dosta vam je suknji i želite neke cool hlače koje ističu struk i noge čine još duljima? Uputite se do Envy Rooma. Ovaj modni dvojac, osim lepršavih haljina, nude i cool trapezice koje će svaki styling „dići“ na elegantniju razinu.

I, konačno, došlo je vrijeme da i njemu nešto nabavite. Vaša bolja polovica izvrsno će izgledati u Klarićevim krojevima, koji konstrukciju poznaje kao svoj džep.
Dizajner poznat po kvaliteti muških kolekcija neprestano ide dalje u istraživanju oblika, no ne gubi se u detaljima, već ih ističe i svakidašnje komade čini posebnima.

Foto: Goran Šerbula