Username *
Password *
Remember Me

Mali gradski auto Smart, onaj koji zauzima tek polovicu parkirnog mjesta, poželio je novo ruho, da bude viđen i zapažen, pa je londonski dizajnerski studio Rodnik Band osmislio atraktivan dizajn koji će biti po prvi puta predstavljen na zagrebačkom tjednu mode u Hypo centru (28. - 30. studeni 2014.)

The Rodnik band x Smart back

Philip Colbert inspiriran je Pop Art pokretom, hiperrealizam i humor njegovo su sredstvo izražavanja, a tako je i s odjevnom kolekcijom koju ćemo također vidjeti na reviji u metropoli. Kultni modni novinar Andre Leon Talley Philipa opisuje kao kumče Andyja Warhola tako da će Smart zahvaljujući The Rodnik bandu postati Art – pravo malo umjetničko djelo.

philip-gang-pic
Philip Rodnik i njegova nova kolekcija


Povodom ove suradnje Philip je izjavio kako obožava doći u Zagreb gdje se osjeća kao počasni građanin te mu je posebno drago što je osmislio dizajn za cool vozilo koje je zapravo pravo malo umjetničko djelo. - Volim kada dobijem priliku spojiti neke svakodnevne proizvode koje ljudi vole sa zabavnom stranom umjetnosti. The Rodnik band je veseo, otkačen, pozitivan i muzikalan - sve je to i Smart te sam ponosan što sam dobio priliku osmisliti dizajn za novi model Smarta FORtwo - . Tako je Philip nakon suradnje s Rolexom, Apsolut votkom, Oviesseom, Asosom, Nylon magazine, pariškom robnom kućom Galeries Lafayte, Urban Outifitterom, Selfridgesom i New Era kapama, ostvario suradnju i s glavnim partnerom Fashion Weeka Zagreb, Smartom.

 

The Rodnik band x smart majice

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location