Username *
Password *
Remember Me

Brojni su se dizajneri ove sezone poklonili slikarima: među njima je i Marina Lacković a.k.a. Larie, koja predstavlja novu romantičnu kolekciju za ljeto 2015. Uskoro je u Zagrebu i njezina revija - na rasporedu Zagreb Fashion Weeka (u Hypo Centru) je 29. studenog 2014.

LARIE 6


Marina inspiraciju za stvaranje ove esencijalno romantične kolekcije pronalazi u predivnoj Francuskoj i njenoj obali. - Upijala sam ljepotu i ležernost francuskog jednostavnog, a opet posebnog uličnog stila i divila se brojnim slikarima koji su preplavili obalu i šetnice i upravo me to inspiriralo za stvaranje ove kolekcije pa je i kampanja u tom duhu - izjavila je autorica o ljetnoj kolekciji, prisjećajući se odmora u toj romantičnoj zemlji.

larie 1


Marina Lacković ovdje koristi najkvalitetnije prirodne materijale poput pamuka, svile i pletiva. Pamuk dolazi u dvije kombinacije različitog kolorita i prošaran je zlatnim nitima, a u pletivo su utkane zlatne perle. Paleta koja krasi uzorke je u proljetno-ljetnim bojama; rozoj, ljubičastoj, žutoj, plavoj, tirkiznoj, crvenoj, zelenoj, narančastoj, smeđoj i bijeloj. - Želim da svaka žena nađe kroj i model koji će odgovarati njenom tijelu - poručila je dizajnerica.

LARIE 2LARIE 3LARIE 4LARIE 5LARIE 7

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.