Username *
Password *
Remember Me

Kako se približava kraj godine, tako je i naš dizajner odlučio uvesti neke promjene: nakon niza uspješnih ready-to-wear i bridal kampanja i kolekcija, Alduk je odlučio poraditi na svom poslovnom imidžu - novom web stranicom alduk.hr i redizajnom brenda.

Alduk novi logo web
Sad je pravo vrijeme za biranje božićnih i novogodišnjih haljina - Alduk ima idealne prijedloge, taman ženstvene i seksi koliko treba!


- Na web stranici dajemo još bolji uvid u ono što svaki dan s puno veselja i truda stvaramo. Slike kampanja, modeli s cijenama, mogućnost direktnog kontakta i poveznice na društvene mreže poput Facebook stranice Alduk (www.facebook.com/I.ALDUK) i Instagrama (www.instagram.com/ivan_alduk) karakteristike su naše web stranice koja je također i responsive, što znači da se prilagođava bilo kojem uređaju s kojim surfate - objasnio je Ivan Alduk. Novi logo i redizajn brenda osmislio je mladi grafički dizajner Velimir Pavić.

Alduk.hr web

Alduk novi logo 2web

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location

Ova web stranica koristi (cookies) kolačiće za spremanje podataka o posjeti. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu pristajete na uporabu kolačića.