Username *
Password *
Remember Me

Susien Chong i Nic Briand, par u poslovnom i privatnom životu, te ujedno neki od najboljih australskih dizajnera, lansirali su capsule kolekciju posvećenu čipki: Black Magick sve je ono što od romantičnog stilskog okvira i očekujemo.

lover-black-magick-collection01

- Ovo je malo mračnija i više seksi strana romantike, a u to ime poslužila je višeslojna, fina čipka - ističu autori. Kolekcija nudi sve vrste haljina, duge, kratke, zatvorene, otvorene, velike, male… Fokusirana je na transparentnost i eteričnost, te je kao takva idealna za sve svečane prigode, zasigurno će obilježiti kraj godine… Slične kreacije predlažemo i za događanja kojih će ovih dana, uoči nadolazećih blagdana, biti sve više. Naime, ovakve je haljine uvijek lako kombinirati uz krzneni bolero, trench, vuneni kaput, pa čak i tajice i čizme. Naravno, obožavat će i visoku štiklu!

lover-black-magick-collection02lover-black-magick-collection03lover-black-magick-collection04lover-black-magick-collection05lover-black-magick-collection06lover-black-magick-collection07lover-black-magick-collection08lover-black-magick-collection09lover-black-magick-collection10lover-black-magick-collection11lover-black-magick-collection12lover-black-magick-collection13

 

 

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location