Username *
Password *
Remember Me

Jedna od autorica koja zaobilazi trendovske elemente i radije ostaje na svom vjernom putu i izričaju, ima novu, jesensko-zimsku kolekcija: Ivona Martinko ovu je sezonu posvetila najslobodnijem i najljubavnijem razdoblju: humanizmu i renesansi.

13
Fotografije za kampanju Ivone Martinko snimila je Anna Gojanović, model je Mia Bujan Gojanović, a dizajn cipela potpisuje Vladimir Lazarević.

Kroz kolekciju I am What I am naglasak stavlja na vjeru u ljudske kreativne i intelektualne sposobnosti, blokirajući mogućnost da odjeća svojom formom tijelo stavi u okvire požude ili etiketira status seks simbola. Kroz dekonstrukciju koja je prepoznatljiva za rad Ivone Martinko u centru pažnje je karakter koji ga nosi: no, ona mu istodobno oslobađa duh pružajući slobodu pokreta i neopterećenost.

 

Ivona

Ivonino hrabro odbacivanje trenda i komercijalnog pristupa modi učinilo ju je prepoznatljivom na modnoj sceni, a njenu odjeću umjetničkim djelom koji će se kao dobra investicija pokazati kako u sadašnjosti tako i u budućnosti.


2

 

3

4

5

7

8

 

11

12

14 cr

Komentari (0)

There are no comments posted here yet

Komentiraj

  1. Posting comment as a guest.
Attachment (0 / 3)
Share Your Location